Tietoa ruokakursseista

Kokkaamisessa on kyse hyvästä fiiliksestä. Ruokakulttuuri kursseilla teemme makumatkoja kansainvälisiin keittiöihin, valmistamme kotiruokaa ja kokeilemme klassikoita. Leivomme herkkuja ja koristelemme kakkuja. Teemme purtavia illanistujaisiin ja herkuttelemme jälkiruuilla sekä tietysti tutustumme erilaisiin raaka-aineisiin. Kunnioitamme myös perinteitä ja ideoimme uutta sekä seuraamme ruokatrendejä. Opiston ruokakursseilta löytyy ideoita myös erikoisruokavaliota noudattaville ja kiireisille kotikokeille ja kaikki ovat tervetulleita, niin isot kuin pienetkin keittiökokit. Myös miehet hellan ääressä on opistossa tuttua.
Sanonta "jaettu ilo on kaksinkertainen ilo" pätee mainiosti opiston keittiöihin, kolmen kunnan alueella. Keittiöstä kuuluu iloinen nauru, patojen ja kattiloiden kilinää, tuoksut ovat houkuttelevia ja yhteiset ruokailuhetket innostavat keskusteluun yhteisellä aterialla.
Tehdään yhdessä hyvää ruokaa ja maistuvia kokkauskursseja.