Kokkaamisessa on kyse hyvästä fiiliksestä. Ruokakulttuuri kursseilla
teemme makumatkoja kansainvälisiin keittiöihin, valmistamme kotiruokaa
ja kokeilemme klassikoita. Leivomme herkkuja ja koristelemme kakkuja.
Teemme purtavia illanistujaisiin ja herkuttelemme jälkiruuilla sekä
tietysti tutustumme erilaisiin raaka-aineisiin. Kunnioitamme myös
perinteitä ja ideoimme uutta sekä seuraamme ruokatrendejä. Opiston
ruokakursseilta löytyy ideoita myös erikoisruokavaliota noudattaville ja
kiireisille kotikokeille ja kaikki ovat tervetulleita, niin isot kuin
pienetkin keittiökokit. Myös miehet hellan ääressä on opistossa tuttua.
Sanonta
"jaettu ilo on kaksinkertainen ilo" pätee mainiosti opiston
keittiöihin, kolmen kunnan alueella. Keittiöstä kuuluu iloinen nauru,
patojen ja kattiloiden kilinää, tuoksut ovat houkuttelevia ja yhteiset
ruokailuhetket innostavat keskusteluun yhteisellä aterialla.
Tehdään yhdessä hyvää ruokaa ja maistuvia kokkauskursseja.